Κυρίτσης μπάνιο

  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ            

Mεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής, πλακάκια μπάνιου και έπιπλα μπάνιου στην καλύτερη τιμή και ποιότητα για μοντέρνους και κλασσικούς χώρους. Η εταιρεία Κυρίτσης δραστηριοποιείται για περισσότερα από 45 χρόνια στην εμπορία ειδών υγιεινής και υδραυλικών. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με βασικό στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων που εμπορεύεται.

Η πολυετής εμπειρία και γνώση του αντικειμένου μας καθιστούν ικανούς να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε Πλακάκια μπάνιου, κουζίνας και δαπέδου, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες, καμπίνες, ντουζιέρες, υδρομασάζ,  μπαταρίες,  νεροχύτες, νιπτήρες, απορροφητήρες, αξεσουάρ, θερμοσίφωνες κ.α. Συνεργαζόμαστε με ορισμένους από τους μεγαλύτερους οίκους της Ιταλίας και Ισπανίας σε πλακάκια καθώς και με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σε είδη υγιεινής. Αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες σε έπιπλα μπανιου κάνοντας ένα βήμα ακόμα για τη δημιουργία του χώρου σας όπως τον φαντάζεστε. Πάρτε ιδέες απο τις προτάσεις μας στο faceboοκ 

 

Παλαιά πλακάκια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παλιά πλακάκια και χρωματιστά είδη από το 1960 μέχρι και σήμερα. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στα παλαιά πλακάκια και στα κατηργημένα ειδη υγιεινής αποστέλλοντάς τα σε όλη την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αντικαταστήσετε τα παλαιά πλακάκια σας σε περιπτώσεις φθοράς. Επιπλέον θα βρείτε προιόντα που καλύπτουν ευρύ φάσμα της θέρμανσης και των υδραυλικών. Η ποιότητα, οι συμφέρουσες τιμές μας και η καλή εξυπηρέτηση αποτελούν λόγους να μας επισκεφθείτε.  

  • Τα προϊόντα που παραθέτουμε ειναι ενδεικτικά,στο κατάστημα μας θα βρείτε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε όλα μας τα είδη  .